Peace of mind
Nog för att jag hatar att åka kollektivt, men tåg är helt okej. Iaf så länge det inte är hela Sveriges befolkning som ska åka samtidigt 🙄 då vill jag försvinna från jordens yta. Krypa in under mitt eget skinn och implodera. Eller ja främmande människor som rör mig. Blä! 
Idag ska iaf kidsen få åka tåg, och buss. Herregud vilket tjat det har varit om det 😂 
Ska bli spännande att se om Julle kan sitta stilla så länge utan att bli totalt rabiat och vilja springa iväg. Han får bli fastspänd i vagnen in worst case. 

Hade sådan grov ångest igår kväll. Sen sådan som var smärtsam fysiskt. Men jag somnade till sist av ren utmattning. Morgnar är inte min grej. Oavsett när jag lägger mig så vill jag inte upp. Det är inbyggt. Nätter är min melodi, fast det är samtidigt då som tankarna kommer. 
Så jag är oerhört trött idag. Kommer inte att orka hela dagen till 16 idag. Min hjärna kan omöjligt pressa in så mycket och jag blir rastlös. Framförallt när det är en heldag med skrivregler osv 😩 
Men intressant, absolut. 

Nåja nåja. En dag i taget. Ett steg i taget. Ett andetag i taget. Allt för att en dag få lite lugn I kaoset som försiggår i mitt huvud.